Конференција „ЈА, ПРЕДУЗЕТНИК“ у Бањој Луци

Под покровитељством предсједника Републике Српске, у Бањој Луци ће се одржати највећа конференција посвећена предузетништву „ЈА, ПРЕДУЗЕТНИК„.

Кроз панел дискусије и предавања имате прилику сазнати како су остварени предузетници започели своје прве предузетничке подухвате и како је изгледао пут који су прешли од тада до данашњих бизниса, који су то трендови и изазови са којима се предузетници сусрећу и како их превазилазе, те како да Ви са Вашим пословањем дођете на један виши ниво.

Панелисти и говорници на овој дводневној конференцији пружају прилику свима који размишљају о покретању сопственог бизниса, као и онима који га већ имају, да науче неке вриједне пословне и животне лекције од предузетника који су успјели да направе одређене резултате са својим компанијама.

Конференција се одржава 24. и 25. марта 2023. године у Бањој Луци. 

Све информације о пријави учешћа, агенди, котизацији и слично можете пронаћи на https://konferencija.japreduzetnik.rs/, а уколико имате и додатних питања, можете писати на e-mail адресу anita@japreduzetnik.rs.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545