Најава Јавног позива за додјелу бесповратних средстава за мјеру подршке за реализацију програма обуке о припреми пословних планова

У оквиру пројеката EU4AGRI, које финансира Европска унија, крајем мјесеца маја 2022. године, бит ће објављен Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за мјеру подршке пружаоцима консултантских услуга у идентификацији могућности финансирања и припреме пословних планова.

Кроз овај Јавни позив Европска унија ће подржати развој капацитета пружалаца услуге у области пословног савјетовања и консалтинга, са циљем унапређења приступа расположивим инвестиционим средствима пољопривредним произвођачима, прерађивачима прехрамбених производа и становништву руралних подручја у БиХ.

Ко ће се моћи пријавити на овај Јавни позив?

На овај Јавни позив моћи ће се пријавити предузећа и удружења грађана (невладине организације) које су регистроване у БиХ и које имају искуство у реализацији програма обуке и консалтинга у области пословног планирања у пољопривредно-прехрамбеном сектору.

У оквиру овог јавног позива на располагању је 400.000 КМ, а средства подршке по једној пријави могу износити до 40.000 КМ.

Ова средства ће подносиоци пријава користити за реализацију програма обуке о припреми пословних планова, за лица која пружају или намјеравају пружати ову услугу крајњим корисницима.

Тачан датум објаве овог јавног позива, бит ће објављен на официјелној страници пројекта, www.eu4agri.ba.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545