Обука за енергетске менаџере јавних институција, установа и предузећа у надлежности јединица локалних самоуправа

Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске реализује пројекат „Повећање улагања у јавне објекте са ниском емисијом угљеника у Босни и Херцеговини“ који се финансира из грант средстава Зеленог климатског фонда- Green Climate Fund (GCF), посредством Развојног програма Уједињених нација у Босни и Херцеговини (UNDP).

У оквиру овог пројекта, Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске и Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске организују обуку за енергетске менаџере јавних институција, установа и предузећа у надлежности јединица локалних самоуправа.

У сврху провођења наведеног пројекта неопходно је да све јединице локалних самоуправа Републике Српске изврше формирање листе јавних инстиуција, установа и предузећа на својој територији, а чији ће представници похађати обуку за енергетски менаџмент испред именованих институција.

Листу за попуњавање потребних података можете преузети приступом на линк http://ekofondrs.org/

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545