Позив за учешће на радионици „Инструменти подршке у процесу дигиталне трансформације“

Дигитални иновациони хуб ИДЕМО позива компаније из дрвопреађивачког и металопрерађивачког сектора на радионицу „Инструменти подршке у процесу дигиталне трансформације“ која ће се одржати 06. јуна са почетком у 11 часова у Привредној комори РС, Бања Лука (ул. Бранка Ћопића 6).

Циљ радионице је упознати компаније са постојећим финансијским инструментима подршке у процесу дигиталне трансформације.

На радионици ће бити представљени сљедећи инструменти:

  • Програм „Go Digital in BIH“, Ерна Куртовић, Европска банка за обнову и раѕвој (EBRD)
  • Challenge to Change, Павле Миовичић, Агенција за развој предузећа-EДА
  • Програм подршке Министарство привреде и предузетништва, Рајко Лајић, Министарство привреде и предузетништва
  • Иновациона ваучер шема, Ведран Шимуновић, INTERA TP

Радионица је бесплатна за све учеснике.

Због ограниченог броја мјеста, регистрација је обавезна путем ЛИНКА, а регистрације су отворене до 1. јуна.

Радионица се организује у оквиру пројекта EU4DigitalSME који заједнички финансирају Европска унија и Савезно министарство за економску сарадњу и развој Савезне Републике Њемачке (BMZ), усмјерен је на успостављање и подршку развоју дигиталних иновационих хуб-ова у Босни и Херцеговини. Пројекат имплементира Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ).

ИДЕМО је један од подржаних дигиталних иновационих хубова, а којег чине Иновациони центар Бања Лука, Развојна агенција Републике Српске, Привредна комора Републике Српске, Електротехнички факултет Бања Лука, Агенција за развој предузећа ЕДА.

Циљ дигиталног иновационог хуба ИДЕМО је да малим и средњим предузећима пружи стручну подршку у процесу дигиталне трансформације.

За додатане информације можете се обратити путем e-mail адресе: dihidemo@icbl.ba

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545