Потребна вам је подршка?

Уколико немате искуства са процедурама аплицирања за грантове, Пројектни тим ИРБРС може вам пружити неопходну стручну подршку при избору одговарајућег јавног позива.

Наша подршка укључује:

  • Појашњење специфичних услова и захтјева финансирања, попут прихватљивости апликаната, критеријума за процјену пројектних приједлога, типова активности које могу бити подржане, категоризације прихватљивости трошкова, начина подношења апликације и њихове евалуације, уговарања, реализације пројекта и извјештавања;
  • Процјену прихватљивости апликанта за финансирање путем изабраног јавног позива;
  • Процјену прихватљивости пројектне идеје у односу на услове финансирања које захтијева донаторска организација;
  • Помоћ у анализи и разради пројектне идеје према захтјевима јавног позива и донатора.

Пошаљите нам поруку са детаљима јавног позива за који бисте жељели да аплицирате:

Или нас контактирајте путем телефона:

+387 51 334 774

Напомена:

Јавне позиве, који су доступни путем овог сервиса, припремају и објављују донаторске организације и друге институције од републичког и локалног значаја у Републици Српској и Босни и Херцеговини, према сопственим правилима и приоритетима финансирања, процедурама за подношење и одобравање пројектних приједлога.

Инвестиционо-развојна банка Републике Српске не може на било који начин утицати на садржај и услове јавних позива, као ни на избор крајњих корисника бесповратних средстава, субвенција и других видова подршке.

Подршка ИРБРС искључиво се односи на пружање савјетодавне помоћи код избора одговарајућег јавног позива за додјелу бесповратних средстава. ИРБРС не пласира грантове из сопствених средстава.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545