Potrebna vam je podrška?

Ukoliko nemate iskustva sa procedurama apliciranja za grantove, Projektni tim IRBRS može vam pružiti neophodnu stručnu podršku pri izboru odgovarajućeg javnog poziva.

Naša podrška uključuje:

  • Pojašnjenje specifičnih uslova i zahtjeva finansiranja, poput prihvatljivosti aplikanata, kriterijuma za procjenu projektnih prijedloga, tipova aktivnosti koje mogu biti podržane, kategorizacije prihvatljivosti troškova, načina podnošenja aplikacije i njihove evaluacije, ugovaranja, realizacije projekta i izvještavanja;
  • Procjenu prihvatljivosti aplikanta za finansiranje putem izabranog javnog poziva;
  • Procjenu prihvatljivosti projektne ideje u odnosu na uslove finansiranja koje zahtijeva donatorska organizacija;
  • Pomoć u analizi i razradi projektne ideje prema zahtjevima javnog poziva i donatora.

Pošaljite nam poruku sa detaljima javnog poziva za koji biste željeli da aplicirate:

Ili nas kontaktirajte putem telefona:

+387 51 334 774

Napomena:

Javne pozive, koji su dostupni putem ovog servisa, pripremaju i objavljuju donatorske organizacije i druge institucije od republičkog i lokalnog značaja u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, prema sopstvenim pravilima i prioritetima finansiranja, procedurama za podnošenje i odobravanje projektnih prijedloga.

Investiciono-razvojna banka Republike Srpske ne može na bilo koji način uticati na sadržaj i uslove javnih poziva, kao ni na izbor krajnjih korisnika bespovratnih sredstava, subvencija i drugih vidova podrške.

Podrška IRBRS isključivo se odnosi na pružanje savjetodavne pomoći kod izbora odgovarajućeg javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava. IRBRS ne plasira grantove iz sopstvenih sredstava.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545