EU4AGRI- Инфо сесије у Добоју, Тузли и Требињу

Поводом објављеног Јавног позива за додјелу бесповратних средстава за инвестиције за унапређење индустријске ресурсне ефикасности и циркуларних ланаца вриједности у пољопривредно-прехрамбеном сектору у Босни и Херцеговини, пројекат EU4AGRI-Recovery којег финансира Европска унија, најављује информативне сесије у сљедећим градовима:

  • Добој 12.10.2022. године у  10:00 часова, сала регионалне привредне коморе РС (Српских соколова 1, Добој)
  • Тузла 12.10.2022. године у  14:00 часова, зграда Привредне коморе Тузланског кантона (Трг слободе,75000 Тузла)
  • Требиње 13.10.2022. године у  12:00 часова,  Градска вијећница (Вука Караџића бр.2. Требиње)

За присуство инфо сесијама потребно је регистровати учешће путем сљедећег линка или директно путем интернет странице eu4agri.ba најкасније до сриједе, 12.10.2022. године до 09 часова.

Поред најављених инфо сесија, у петак, 09. септембра у 11:00 часова одржана је инфо сесија путем Facebook странице EU4AGRI као и инфо сесије у Сарајеву, Мостару, Бањалуци, Брчком и Бихаћу.

Кроз овај јавни позив, вриједан 2,8 милиона КМ, Европска унија подржаће улагања у пољопривредно-прехрамбене пословне субјекте који желе да своје пословање усмјере на ресурсно ефикасну и чистију производњу путем зелених, дигиталних и циркуларних пословних модела као и имплементирају принципе одрживости и побољшања ефикасности ресурса те осигурају бољи приступ тржиштима и потрошачима кроз дигитализацију.

Главни циљ је осигурати опоравак микро, малих и средњих предузећа (ММСП) у пољопривредно-прехрамбеном сектору Босне и Херцеговине како би се смањили негативни учинци изазвани пандемијом Covid-19.

Више информација о овом јавном позиву доступно је путем сљедећег линка.

 

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545