EU4AGRI- Info sesije u Doboju, Tuzli i Trebinju

Povodom objavljenog Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za investicije za unapređenje industrijske resursne efikasnosti i cirkularnih lanaca vrijednosti u poljoprivredno-prehrambenom sektoru u Bosni i Hercegovini, projekat EU4AGRI-Recovery kojeg finansira Evropska unija, najavljuje informativne sesije u sljedećim gradovima:

  • Doboj 12.10.2022. godine u  10:00 časova, sala regionalne privredne komore RS (Srpskih sokolova 1, Doboj)
  • Tuzla 12.10.2022. godine u  14:00 časova, zgrada Privredne komore Tuzlanskog kantona (Trg slobode,75000 Tuzla)
  • Trebinje 13.10.2022. godine u  12:00 časova,  Gradska vijećnica (Vuka Karadžića br.2. Trebinje)

Za prisustvo info sesijama potrebno je registrovati učešće putem sljedećeg linka ili direktno putem internet stranice eu4agri.ba najkasnije do srijede, 12.10.2022. godine do 09 časova.

Pored najavljenih info sesija, u petak, 09. septembra u 11:00 časova održana je info sesija putem Facebook stranice EU4AGRI kao i info sesije u Sarajevu, Mostaru, Banjaluci, Brčkom i Bihaću.

Kroz ovaj javni poziv, vrijedan 2,8 miliona KM, Evropska unija podržaće ulaganja u poljoprivredno-prehrambene poslovne subjekte koji žele da svoje poslovanje usmjere na resursno efikasnu i čistiju proizvodnju putem zelenih, digitalnih i cirkularnih poslovnih modela kao i implementiraju principe održivosti i poboljšanja efikasnosti resursa te osiguraju bolji pristup tržištima i potrošačima kroz digitalizaciju.

Glavni cilj je osigurati oporavak mikro, malih i srednjih preduzeća (MMSP) u poljoprivredno-prehrambenom sektoru Bosne i Hercegovine kako bi se smanjili negativni učinci izazvani pandemijom Covid-19.

Više informacija o ovom javnom pozivu dostupno je putem sljedećeg linka.

 

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545