Финансијски механизам – Инфо сесија за јединице локалне самоуправе

Везано за Јавни позив јединицама локалне самоуправе у Републици Српској за подношење приједлога пројеката за додјелу средстава из Финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развојакоји је расписала Инвестиционо-развојна банка Републике Српске, планирано је одржавање Инфо сесије, путем zoom платформе у петак 18.11.2022. године са почетком у 11h. Циљ је детаљније представљање методологије припреме и подношења, евалуације и одабира пројектних приједлога.

Позивају све јединице локалне самоуправе у Републици Српској, јавна предузећа и јавне установе чији је оснивач јединица локалне самоуправе да, најкасније до четвртка 17.11.2022. године искажу своју заинтересованост за праћење и учешће у Инфо сесији, путем мејла lokalni.projekti@irbrs.org.

Јавни позив јединицама локалне самоуправе у Републици Српској за подношење приједлога пројеката за додјелу средстава из Финансијског механизма отворен је до 30.11.2022. године до 15 часова, а доступан је на линку http://www.irbrs.org/azuro3/a3/?nid=1030&id=422.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545