Finansijski mehanizam – Info sesija za jedinice lokalne samouprave

Vezano za Javni poziv jedinicama lokalne samouprave u Republici Srpskoj za podnošenje prijedloga projekata za dodjelu sredstava iz Finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvojakoji je raspisala Investiciono-razvojna banka Republike Srpske, planirano je održavanje Info sesije, putem zoom platforme u petak 18.11.2022. godine sa početkom u 11h. Cilj je detaljnije predstavljanje metodologije pripreme i podnošenja, evaluacije i odabira projektnih prijedloga.

Pozivaju sve jedinice lokalne samouprave u Republici Srpskoj, javna preduzeća i javne ustanove čiji je osnivač jedinica lokalne samouprave da, najkasnije do četvrtka 17.11.2022. godine iskažu svoju zainteresovanost za praćenje i učešće u Info sesiji, putem mejla lokalni.projekti@irbrs.org.

Javni poziv jedinicama lokalne samouprave u Republici Srpskoj za podnošenje prijedloga projekata za dodjelu sredstava iz Finansijskog mehanizma otvoren je do 30.11.2022. godine do 15 časova, a dostupan je na linku http://www.irbrs.org/azuro3/a3/?nid=1030&id=422.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545