Информативна сесија у Бијељини поводом тренутно отвореног јавног позива у оквиру EU4AGRI пројекта

У оквиру тренутно отвореног Јавног позива за мјеру подршке инвестицијама у прерађивачке капацитете и маркетинг пољопривредно-прехрамбених производа, а у оквиру пројекта ЕU4AGRI, планирана је  информативна сесија у Бијељини.

Информативна сесија ће се одржати 05. маја са почетком у 10:00 часова, на адреси Трг краља Петра И Карађорђевића бр.1 (велика сала).

Овај јавни позив, вриједан 2 милиона КМ као и смјернице за потенцијалне подносиоце пријава се искључиво односе на мјеру подршке у прерађивачке капацитете пољопривредно-прехрамбене индустрије кроз увођење иновација и развој нових и/или унапређење постојећих производа, маркетиншких алата, те осигурање континуитета пословања и сигурног и здравог радног окружења.

Више информација о јавном позиву можете пронаћи на званичној интернет страници ЕU4AGRI пројекта.

Додатне информације о мјесту и времену одржавања осталих информативних сесија у вези овог jавног позива објавиће се накнадно путем Facebook странице пројекта ЕУ4АГРИ као и на његовој званичној интернет страници.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545