Informativna sesija u Bijeljini povodom trenutno otvorenog javnog poziva u okviru EU4AGRI projekta

U okviru trenutno otvorenog Javnog poziva za mjeru podrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, a u okviru projekta EU4AGRI, planirana je  informativna sesija u Bijeljini.

Informativna sesija će se održati 05. maja sa početkom u 10:00 časova, na adresi Trg kralja Petra I Karađorđevića br.1 (velika sala).

Ovaj javni poziv, vrijedan 2 miliona KM kao i smjernice za potencijalne podnosioce prijava se isključivo odnose na mjeru podrške u prerađivačke kapacitete poljoprivredno-prehrambene industrije kroz uvođenje inovacija i razvoj novih i/ili unapređenje postojećih proizvoda, marketinških alata, te osiguranje kontinuiteta poslovanja i sigurnog i zdravog radnog okruženja.

Više informacija o javnom pozivu možete pronaći na zvaničnoj internet stranici EU4AGRI projekta.

Dodatne informacije o mjestu i vremenu održavanja ostalih informativnih sesija u vezi ovog javnog poziva objaviće se naknadno putem Facebook stranice projekta EU4AGRI kao i na njegovoj zvaničnoj internet stranici.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545