Отворен јавни позив за додјелу бесповратних средстава у оквиру пројекта EU4AGRI у износу од 3,2 милиона КМ

Пројекат EU4AGRI објавио је Јавни позив потенцијалним корисницима бесповратних средстава за мјеру подршке инвестицијама у прерађивачке капацитете и маркетинг пољопривредно-прехрамбених производа. Вриједност пројекта износи 3,2 милиона КМ.

Овај јавни позив, као и смјернице за потенцијалне подносиоце пријава, искључиво се односе на мјере подршке у прерађивачке капацитете пољопривредно-прехрамбене индустрије кроз увођење иновација и развој нових и/или унапређење постојећих производа, маркетиншких алата, те осигурање континуитета пословања и сигурног и здравог радног окружења.

На јавни позив могу се пријавити обрти, предузетници, задруге и предузећа, микро, мала и средња предузећа, те сви пројекти који се искључиво односе на производњу производа за људску прехрану у склопу сектора: прераде воћа, прераде гљива, љекобиља, зачинског биља, винарства и прераде маслина, прераде поврћа, прераде млијека, прераде меда, прераде меса, прераде јаја, прераде и конзервирања риба и прераде житарица.

Додатна питања у вези овог позива могу се доставити путем формулара за питања на официјалној интернет страници пројекта https://eu4agri.ba/postavi-pitanje у периоду од 20.4. до 20.5.2022. године.

Детаљније информације доступне су на линку.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545