Позив за учешће на ЕU4AGRI консултацијама за увођење стандарда и цертификацију производа у пољопривредно-прехрамбеној производњи

У оквиру пројеката ЕU4АGRI, које финансира Европска унија, објављен је Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за мјеру подршке увођењу стандарда и цертификацију производа у пољопривредно-прехрамбеној производњи.

Кроз овај јавни позив Европска унија ће подржати пословне субјекте у пољопривредно-прехрамбеном сектору да уведу одређене стандарде у своје пословање или изврше цертификацију својих производа, услуга и производних процеса. Циљ овог јавног позива је јачање пољопривредно-прехрамбене индустрије, унапређењe квалитете, хигијене, сљедивости и сигурности хране, повећањe конкурентности и олакшавањe приступа тржиштима.

Пројекат ЕU4АGRI најављује online консултације које су намијењене особама које раде на припреми апликација за отворени Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за мјеру подршке увођењу стандарда и цертификацији у пољопривредно-прехрамбеној производњи.

Консултације ће бити одржане 25. августа у периоду 14.00 до 15.30 часова, online путем Теams платформе.

За учешће у консултацијама потребно је послати пријаву путем сљедећег обрасца за пријаву, најкасније до 24.08. (сриједа) до 16.00 часова.

Сви заинтересирани могу приступити јавном позиву путем официјалне интернет странице пројекта, eu4agri.ba.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545