Poziv za učešće na EU4AGRI konsultacijama za uvođenje standarda i certifikaciju proizvoda u poljoprivredno-prehrambenoj proizvodnji

U okviru projekata EU4AGRI, koje finansira Evropska unija, objavljen je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške uvođenju standarda i certifikaciju proizvoda u poljoprivredno-prehrambenoj proizvodnji.

Kroz ovaj javni poziv Evropska unija će podržati poslovne subjekte u poljoprivredno-prehrambenom sektoru da uvedu određene standarde u svoje poslovanje ili izvrše certifikaciju svojih proizvoda, usluga i proizvodnih procesa. Cilj ovog javnog poziva je jačanje poljoprivredno-prehrambene industrije, unapređenje kvalitete, higijene, sljedivosti i sigurnosti hrane, povećanje konkurentnosti i olakšavanje pristupa tržištima.

Projekat EU4AGRI najavljuje online konsultacije koje su namijenjene osobama koje rade na pripremi aplikacija za otvoreni Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške uvođenju standarda i certifikaciji u poljoprivredno-prehrambenoj proizvodnji.

Konsultacije će biti održane 25. avgusta u periodu 14.00 do 15.30 časova, online putem Teams platforme.

Za učešće u konsultacijama potrebno je poslati prijavu putem sljedećeg obrasca za prijavu, najkasnije do 24.08. (srijeda) do 16.00 časova.

Svi zainteresirani mogu pristupiti javnom pozivu putem oficijalne internet stranice projekta, eu4agri.ba.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545