Позив младим предузетницима за учешће у програму „Erasmus за младе предузетнике“

Агенција за развој предузећа Еda Бања Лука објавила је јавни позив младим предузетницима и онима који желе да то постану, за учешће у програму Европске уније „Erasmus за младе предузетнике“.

„Erasmus за младе предузетнике“ је програм прекограничне размјене који младим и потенцијалним предузетницима из БиХ пружа прилику да отпутују у неку од земаља региона или Европске уније, тамо сарађују са искусним и успјешним предузетницима и добију савјете који ће им помоћи да развију своју пословну идеју, побољшају бизнис план и покрену свој бизнис.

Пријавити се могу све особе из БиХ које размишљају о покретању свог бизниса или су га покренуле у претходне 3 године, воле да путују и желе да прошире мрежу својих контаката.

Новом предузетнику се пружа могућност едукације кроз посао у малом или средњем предузећу у иностранству у земљи учесници. То би требало олакшати покретање новог или јачање већ постојећег предузећа, пружа се и прилика за приступ новим тржиштима, за међународну сарадњу, те потенцијалне прилике за сарадњу са иностраним партнерима.

, , , , , , |
 
 
Назив пројекта:Erasmus за младе предузетнике
Донатор:Европска унија
Прихватљиви апликанти:Предузетници
Подручје дјелатности:Привреда, Пољопривреда, Туризам, Занатство, Риболов, Саобраћај, IT
Врста подршке:Техничка подршка
Намјена подршке:Размјена искустава са иностраним колегама предузетницима
Суфинансирање:Није наведено
Партнерство:Није потребно
Минимални износ гранта:
Максимални износ гранта:
Почетак пријаве:05.06.2023.
Крајњи рок за пријаву:15.06.2023.
Период имплементације:
Статус позива:Завршен
Линк јавног позива:Кликните за више информација
Напомена:

 

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545