Poziv mladim preduzetnicima za učešće u programu „Erasmus za mlade preduzetnike“

Agencija za razvoj preduzeća Eda Banja Luka objavila je javni poziv mladim preduzetnicima i onima koji žele da to postanu, za učešće u programu Evropske unije „Erasmus za mlade preduzetnike“.

„Erasmus za mlade preduzetnike“ je program prekogranične razmjene koji mladim i potencijalnim preduzetnicima iz BiH pruža priliku da otputuju u neku od zemalja regiona ili Evropske unije, tamo sarađuju sa iskusnim i uspješnim preduzetnicima i dobiju savjete koji će im pomoći da razviju svoju poslovnu ideju, poboljšaju biznis plan i pokrenu svoj biznis.

Prijaviti se mogu sve osobe iz BiH koje razmišljaju o pokretanju svog biznisa ili su ga pokrenule u prethodne 3 godine, vole da putuju i žele da prošire mrežu svojih kontakata.

Novom preduzetniku se pruža mogućnost edukacije kroz posao u malom ili srednjem preduzeću u inostranstvu u zemlji učesnici. To bi trebalo olakšati pokretanje novog ili jačanje već postojećeg preduzeća, pruža se i prilika za pristup novim tržištima, za međunarodnu saradnju, te potencijalne prilike za saradnju sa inostranim partnerima.

, , , , , , |
 
 
Naziv projekta:Erasmus za mlade preduzetnike
Donator:Evropska unija
Prihvatljivi aplikanti:Preduzetnici
Područje djelatnosti:Privreda, Poljoprivreda, Turizam, Zanatstvo, Ribolov, Saobraćaj, IT
Vrsta podrške:Tehnička podrška
Namjena podrške:Razmjena iskustava sa inostranim kolegama preduzetnicima
Sufinansiranje:Nije navedeno
Partnerstvo:Nije potrebno
Minimalni iznos granta:
Maksimalni iznos granta:
Početak prijave:05.06.2023.
Krajnji rok za prijavu:15.06.2023.
Period implementacije:
Status poziva:Završen
Link javnog poziva:Kliknite za više informacija
Napomena:

 

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545