Презентација пројекта „Challenge to Change“ у Бањој Луци, Палама и Приједору

Сарајевска регионална развојна агенција СЕРДА и Агенцијa за развој предузећа Еда-Бања Лука организују информативне састанке-презентацију пројекта „Challenge to Change“ (3. циклус) за мала и средња предузећа (МСП) који ће се одржати на сљедећим локацијама:

  • Бања Лука, 26.4.2023. године (сриједа), са почетком у 12:00 часова, у просторијама Привредне коморе РС, сала „Јахорина“, ул. Бранка Ћопића бр. 6, Бања Лука;
  • Пале, 4.5.2023. године (четвртак), са почетком у 12:00 часова, у сали Општине Пале, ул. Романијска 15, Пале;
  • Приједор, 5.5.2023. године (петак), са почетком у 11:00 часова, у просторијама Привредне коморе РС, Алеја Козарског одреда, Приједор;

Уз презентацију пројекта, представници МСП ће имати прилику да поставе питања и добију додатне информације од пројектног тима који реализује овај грант програм финансиран од Краљевине Шведске.

Други Јавни позив за доставу пројектних приједлога за коришћење средстава Challenge фонда са детаљним информацијама расположив је на званичној интернет страници пројекта „Challenge to Change“.

Пројект Challenge to Change 3.0 је трогодишњи пројект који ће се реализовати кроз 4 јавна позива укупне вриједности 3 милиона ЕУР.

Пројект имплементира Сарајевска регионална развојна агенција СЕРДА у партнерству са Агенцијом за развој предузећа Еда-Бања Лука.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545