Prezentacija projekta „Challenge to Change“ u Banjoj Luci, Palama i Prijedoru

Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Agencija za razvoj preduzeća Eda-Banja Luka organizuju informativne sastanke-prezentaciju projekta „Challenge to Change“ (3. ciklus) za mala i srednja preduzeća (MSP) koji će se održati na sljedećim lokacijama:

  • Banja Luka, 26.4.2023. godine (srijeda), sa početkom u 12:00 časova, u prostorijama Privredne komore RS, sala „Jahorina“, ul. Branka Ćopića br. 6, Banja Luka;
  • Pale, 4.5.2023. godine (četvrtak), sa početkom u 12:00 časova, u sali Opštine Pale, ul. Romanijska 15, Pale;
  • Prijedor, 5.5.2023. godine (petak), sa početkom u 11:00 časova, u prostorijama Privredne komore RS, Aleja Kozarskog odreda, Prijedor;

Uz prezentaciju projekta, predstavnici MSP će imati priliku da postave pitanja i dobiju dodatne informacije od projektnog tima koji realizuje ovaj grant program finansiran od Kraljevine Švedske.

Drugi Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za korišćenje sredstava Challenge fonda sa detaljnim informacijama raspoloživ je na zvaničnoj internet stranici projekta „Challenge to Change“.

Projekt Challenge to Change 3.0 je trogodišnji projekt koji će se realizovati kroz 4 javna poziva ukupne vrijednosti 3 miliona EUR.

Projekt implementira Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA u partnerstvu sa Agencijom za razvoj preduzeća Eda-Banja Luka.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545