Продужен рок за подношење пријава за дигиталну трансформацију предузећа у сектору пољопривреде

Пројекат EU4BusinessRecovery, којег финансирају Европска унија и Савезна Република Њемачка, обавјештава све заинтересоване да је продужен рок за пријаве на Јавни позив за додјелу бесповратних средстава инвестицијама у дигиталну трансформацију предузећа у сектору пољопривреде у Босни и Херцеговини до 29.08.2022. године.

Сви заинтересовани могу приступити јавном позиву путем ЛИНКА .

Процес пријава на Јавни позив за додјелу бесповратних средстава инвестицијама у дигиталну трансформацију предузећа у сектору пољопривреде у Босни и Херцеговини омогућен је  искључиво електронски, путем интернет платформе https://javnipoziv.undp.ba.

Крајњи рок за подношење пријава је 29. август 2022. године, до 17.00 часова.

Додатна питања у вези овог позива се могу доставити електронски на е-mail адресу:  eu4businessrecovery@undp.onmicrosoft.com  у временском периоду од 14.07.2022. до 22.08.2022. године. На све упите који стигну прије и послије наведеног рока неће се одговарати.

Прије постављања питања заинтересовани подносиоци пријава требају пажљиво прочитати документ Смјернице за подносиоце пријава и постојећа питања и одговоре везане за овај јавни позив. Пројекат неће одговарати на већ одговорена питања.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545