Produžen rok za podnošenje prijava za digitalnu transformaciju preduzeća u sektoru poljoprivrede

Projekat EU4BusinessRecovery, kojeg finansiraju Evropska unija i Savezna Republika Njemačka, obavještava sve zainteresovane da je produžen rok za prijave na Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama u digitalnu transformaciju preduzeća u sektoru poljoprivrede u Bosni i Hercegovini do 29.08.2022. godine.

Svi zainteresovani mogu pristupiti javnom pozivu putem LINKA .

Proces prijava na Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama u digitalnu transformaciju preduzeća u sektoru poljoprivrede u Bosni i Hercegovini omogućen je  isključivo elektronski, putem internet platforme https://javnipoziv.undp.ba.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 29. avgust 2022. godine, do 17.00 časova.

Dodatna pitanja u vezi ovog poziva se mogu dostaviti elektronski na e-mail adresu:  eu4businessrecovery@undp.onmicrosoft.com  u vremenskom periodu od 14.07.2022. do 22.08.2022. godine. Na sve upite koji stignu prije i poslije navedenog roka neće se odgovarati.

Prije postavljanja pitanja zainteresovani podnosioci prijava trebaju pažljivo pročitati dokument Smjernice za podnosioce prijava i postojeća pitanja i odgovore vezane za ovaj javni poziv. Projekat neće odgovarati na već odgovorena pitanja.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545