Ажуриран Јавни позив за реализацију програма обуке о припреми пословних планова

Обавјештавамо све заинтересоване да је 10.06.2022. године ажуриран Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за мјеру подршке за реализацију програма обуке о припреми пословних планова.

Корекције се односе на сљедеће:

  • У Смјерницама за подносиоце пријаве у тачки 2.2 Неприхватљиви подносиоци пријава, тачка 11 направљена је корекција, те умјесто „Подносилац пријаве ангажује у пројектни тим стручно особље које је стално запослено у јавним установама или органима јединица локалне самоуправе “, сада стоји „Подносилац пријаве ангажује у пројектни тим стручно особље које је стално запослено или на други начин ангажовано у јавним установама/предузећима, владиним тијелима, институцијама и другим органима управе (сви ниво власти)”.
  • У складу са претходном тачком направљена је измјена у документу Прилог VII CV – Формат за чланове/чланице пројектног тима.
  • У Смјерницама за подносиоце пријаве у тачки 2.2 Неприхватљиви подносиоци пријава, тачка 4 направљена је корекција те умјесто „Подносилац пријаве је регистрована након 01.03.2020. године “, сада стоји „Подносилац пријаве је регистрована након 27.05.2020. године.“.
  • Додат је документ Прилог X Изјава о непостојању неиспуњених обавеза по основу кориштења потицајних мјера 10.06.2022. године.

Сви заинтересирани могу приступити јавном позиву путем интернет странице пројекта.

Од отварања јавног позива, пројекат EU4AGRI одржао је online информативну сесију о јавном позиву чији је снимак доступан путем Facebook странице ЕU4AGRI, те додатно 3 инфо сесије на локацији Сарајево, Мостар и Бања Лука.

Додатна питања у вези овог позива се могу доставити путем формулара за питања на интернет страници пројекта https://eu4agri.ba/postavi-pitanje до 24.06.2022. године.

На сва питања која стигну прије или послије наведеног рока се неће одговарати. Прије постављања питања заинтересовани подносиоци пријава требају пажљиво прочитате документ Смјернице за подносиоце пријава и постојећа питања и одговоре везане за овај јавни позив. Пројекат неће одговарати на већ одговорена питања.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545