Позив за учешће на EU4AGRI консултацијама за Јавни позив за додjелу бесповратних средстава за мјеру подршке за реализацију програма обуке о припреми пословних планова

У оквиру пројеката EU4AGRI, које финансира Европска унија, објављен је Јавни позив за додjелу бесповратних средстава за мјеру подршке пружаоцима консултантских услуга у идентификацији могућности финансирања и припреме пословних планова.

Кроз овај јавни позив Европска унија је подржала развој капацитета пружалаца услуге у области пословног савјетовања и консалтинга, са циљем унапређења приступа расположивим инвестиционим средствима пољопривредним произвођачима, прерађивачима прехрамбених производа и становништву руралних подручја у БиХ.

Пројекат EU4AGRI најављује online консултације које су намијењене особама које раде на припреми апликација за отворени Јавни позив за додjелу бесповратних средстава за мјеру подршке пружаоцима консултантских услуга у идентификацији могућности финансирања и припреме пословних планова.

Консултације ће бити одржане 27. јуна у периоду 14.00 до 15.00 сати, online путем Microsoft платформе.

За учешће у консултацијама потребно је послати пријаву путем сљедећег обрасца за пријаву најкасније до 26.06.2022. године до 17.00 сати.

Сви заинтересирани могу приступити јавном позиву путем интернет странице пројекта, eu4agri.ba.

Додатна питања у вези овог позива се могу доставити путем формулара за питања на интернет страници пројекта https://eu4agri.ba/postavi-pitanje до 24.06.2022. године.

На сва питања која стигну прије или послије наведеног рока се неће одговарати.

Прије постављања питања заинтересовани подносиоци пријава требају пажљиво прочитате документ Смјернице за подносиоце пријава и постојећа питања и одговоре везане за овај јавни позив.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545