Како припремити пројектну апликацију?

Припрема пројектних апликација почиње детаљним проучавањем јавног позива те смјерница за подносиоце пријава. Наведеним су јасно дефинисани прихватљиви подносиоци пријава, активности и трошкови, те основни критеријуми и захтјеви које поднесене пријаве морају задовољити како би биле узете у обзир за подршку.

Поштујући захтјеве и пропозиције из смјерница, припрема се пројектна апликација (разрада пројектне идеје) и то на прописаним обрасцима који чине апликациони пакет ( образац пројектног приједлога, пословни план односно план активности, буџет пројекта, изјава о повезаним лицима, листа за провјеру, изјава о броју радних мјеста која ће бити креирана и сл.).

Након припреме исте те комплетирања остале потребне документације пријава се, заједно са свим траженим прилозима, достављају на преглед и оцјењивање. Начин достављања пријава дефинисан је, такође, јавним позивом, а исти може бити путем online платформе, редовном поштом, лично на протокол односно комбинацијом наведених начина доставе. Подносе се на једном од службених језика у Босни и Херцеговини, док се руком писане и непотпуне пријаве не узимају у разматрање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545