Konferencija „JA, PREDUZETNIK“ u Banjoj Luci

Pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske, u Banjoj Luci će se održati najveća konferencija posvećena preduzetništvu „JA, PREDUZETNIK„.

Kroz panel diskusije i predavanja imate priliku saznati kako su ostvareni preduzetnici započeli svoje prve preduzetničke poduhvate i kako je izgledao put koji su prešli od tada do današnjih biznisa, koji su to trendovi i izazovi sa kojima se preduzetnici susreću i kako ih prevazilaze, te kako da Vi sa Vašim poslovanjem dođete na jedan viši nivo.

Panelisti i govornici na ovoj dvodnevnoj konferenciji pružaju priliku svima koji razmišljaju o pokretanju sopstvenog biznisa, kao i onima koji ga već imaju, da nauče neke vrijedne poslovne i životne lekcije od preduzetnika koji su uspjeli da naprave određene rezultate sa svojim kompanijama.

Konferencija se održava 24. i 25. marta 2023. godine u Banjoj Luci. 

Sve informacije o prijavi učešća, agendi, kotizaciji i slično možete pronaći na https://konferencija.japreduzetnik.rs/, a ukoliko imate i dodatnih pitanja, možete pisati na e-mail adresu anita@japreduzetnik.rs.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545