Pronađite bespovratna sredstva
za svoj biznis

Pretražite otvorene javne pozive za dodjelu grantova, subvencija i drugih vrsta podrške namijenjenih preduzetnicima, preduzećima i ostalim privrednim subjektima.

Grantovi za privredu

Budite uvijek u toku

Ovaj servis omogućava vam redovno praćenje svih otvorenih poziva za bespovratna sredstva, koja su dostupna za djelatnost kojom se bavite.

Jednostavno

Sve bitne informacije o uslovima objavljenih javnih poziva dostupne su vam u nekoliko klikova.

Relevantno

Označite oblasti koje su vam bitne i pratite samo javne pozive koji su relevantni za vaš posao.

Pravovremeno

Dobijate obavještenje, istog momenta kada novi javni poziv bude objavljen na našem sajtu.


Napomena: Sve informacije dostupne putem ovog servisa isključivo se odnose na bespovratnu i tehničku podršku koju obezbjeđuju domaće institucije i međunarodne organizacije. IRBRS ne plasira grantove iz sopstvenih sredstava.

Baza znanja

Nemate iskustva sa pisanjem projekata i apliciranjem za grantove? U našoj Bazi znanja možete pronaći pojašnjenja najbitinijih pojmova koji se koriste u javnim pozivima domaćih i međunarodnih donatora.

Uspješne priče

Pročitajte interesantne priče o uspješno realizovanim projektnim idejama, koje su podržane bespovratnim sredstvima donatora.

Prijavite se za obavještenja o novim grantovima

Da li želite da dobijate redovna obavještenja o novim javnim pozivima za grantove, subvencije i druge vrste podrške, koji se odnose na djelatnost kojom se bavite?

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545