Позив фирмама за учешће на радионици „Улога дигитализације у развоју МСП: Трошкови и добити“

Дигитални иновациони хаб „ИДЕМО“ позива компаније из дрвопрерађивачког и металопрерађивачког сектора на радионицу „Улога дигитализације у развоју МСП: Трошкови и добити“ која ће се одржати 30. маја са почетком у 13 часова у Привредној комори РС, Бања Лука (ул. Бранка Ћопића бр.6).

Циљ радионице је упознати учеснике са процесом дигиталне трансформације у МСП и дати одговоре на сљедећа питања:

  • Зашто је потребно увођење дигиталних алата?
  • Које су предности увођења дигиталних алата?
  • Шта ако компанија не уђе у процес дигиталне трансформације?
  • Који су ресурси потребни за увођење дигиталних алата?
  • Како идентифковати дигитална рјешења која је потребно увести како би се компанија развијала?

Радионица је бесплатна за све учеснике.

Због ограниченог броја мјеста, регистрација је обавезна путем ЛИНКА, а регистрације су отворене до 27. маја.

Радионица се организује у оквиру пројекта EU4DigitalSME, који заједнички финансирају Европска унија и Савезно министарство за економску сарадњу и развој Савезне Републике Њемачке (BMZ), усмјерен је на успостављање и подршку развоју дигиталних иновационих хабова (DIH) у Босни и Херцеговини. Пројекат имплементира Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ).

„ИДЕМО“ је један од подржаних дигиталних иновационих хубова, а којег чине Иновациони центар Бања Лука, Развојна агенција Републике Српске, Привредна комора Републике Српске, Електротехнички факултет Бања Лука, и Агенција за развој предузећа ЕДА. Циљ дигиталног иновационог хаба „ИДЕМО“ је да малим и средњим предузећима пружи стручну подршку у процесу дигиталне трансформације.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545