Poziv firmama za učešće na radionici „Uloga digitalizacije u razvoju MSP: Troškovi i dobiti“

Digitalni inovacioni hab „IDEMO“ poziva kompanije iz drvoprerađivačkog i metaloprerađivačkog sektora na radionicu „Uloga digitalizacije u razvoju MSP: Troškovi i dobiti“ koja će se održati 30. maja sa početkom u 13 časova u Privrednoj komori RS, Banja Luka (ul. Branka Ćopića br.6).

Cilj radionice je upoznati učesnike sa procesom digitalne transformacije u MSP i dati odgovore na sljedeća pitanja:

  • Zašto je potrebno uvođenje digitalnih alata?
  • Koje su prednosti uvođenja digitalnih alata?
  • Šta ako kompanija ne uđe u proces digitalne transformacije?
  • Koji su resursi potrebni za uvođenje digitalnih alata?
  • Kako identifkovati digitalna rješenja koja je potrebno uvesti kako bi se kompanija razvijala?

Radionica je besplatna za sve učesnike.

Zbog ograničenog broja mjesta, registracija je obavezna putem LINKA, a registracije su otvorene do 27. maja.

Radionica se organizuje u okviru projekta EU4DigitalSME, koji zajednički finansiraju Evropska unija i Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke (BMZ), usmjeren je na uspostavljanje i podršku razvoju digitalnih inovacionih habova (DIH) u Bosni i Hercegovini. Projekat implementira Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ).

„IDEMO“ je jedan od podržanih digitalnih inovacionih hubova, a kojeg čine Inovacioni centar Banja Luka, Razvojna agencija Republike Srpske, Privredna komora Republike Srpske, Elektrotehnički fakultet Banja Luka, i Agencija za razvoj preduzeća EDA. Cilj digitalnog inovacionog haba „IDEMO“ je da malim i srednjim preduzećima pruži stručnu podršku u procesu digitalne transformacije.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545