Poziv za učešće na EU4AGRI konsultacijama za Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške za realizaciju programa obuke o pripremi poslovnih planova

U okviru projekata EU4AGRI, koje finansira Evropska unija, objavljen je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške pružaocima konsultantskih usluga u identifikaciji mogućnosti finansiranja i pripreme poslovnih planova.

Kroz ovaj javni poziv Evropska unija je podržala razvoj kapaciteta pružalaca usluge u oblasti poslovnog savjetovanja i konsaltinga, sa ciljem unapređenja pristupa raspoloživim investicionim sredstvima poljoprivrednim proizvođačima, prerađivačima prehrambenih proizvoda i stanovništvu ruralnih područja u BiH.

Projekat EU4AGRI najavljuje online konsultacije koje su namijenjene osobama koje rade na pripremi aplikacija za otvoreni Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške pružaocima konsultantskih usluga u identifikaciji mogućnosti finansiranja i pripreme poslovnih planova.

Konsultacije će biti održane 27. juna u periodu 14.00 do 15.00 sati, online putem Microsoft platforme.

Za učešće u konsultacijama potrebno je poslati prijavu putem sljedećeg obrasca za prijavu najkasnije do 26.06.2022. godine do 17.00 sati.

Svi zainteresirani mogu pristupiti javnom pozivu putem internet stranice projekta, eu4agri.ba.

Dodatna pitanja u vezi ovog poziva se mogu dostaviti putem formulara za pitanja na internet stranici projekta https://eu4agri.ba/postavi-pitanje do 24.06.2022. godine.

Na sva pitanja koja stignu prije ili poslije navedenog roka se neće odgovarati.

Prije postavljanja pitanja zainteresovani podnosioci prijava trebaju pažljivo pročitate dokument Smjernice za podnosioce prijava i postojeća pitanja i odgovore vezane za ovaj javni poziv.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545