Позив за вебинар „Примјена циркуларних рјешења за унапријеђење пословања“

У склопу пројеката ЕU4AGRI-Recovery и ЕU4BusinessRecovery, уз финансијску подршку Европске уније и Савезне Републике Њемачке, врши се анализа циркуларности и ресурсне валоризације микро, малих и средњих предузећа у секторима пољопривреде, прехрамбене индустрије, металне индустрије и производње намјештаја у БиХ.

Тим поводом, у оквиру истраживања ЕU4AGRI-Recovery и ЕU4BusinessRecovery организује бесплатан вебинар на тему „Примјена циркуларних рјешења за унапријеђење пословања у пољопривредно-прехрамбеном сектору, сектору намјештаја и сектору обраде метала“.

Циљ вебинара је пружити увид у то како примјена циркуларних рјешења може допринијети унапријеђењу пословања у овим секторима, као и представити примјере добре праксе, изазове и прилике за развој циркуларне економије.

Вебинар ће се одржати у виртуалном формату путем ZOOM-а у термину 20.02.2023. године од 11:00 – 12:30 часова.

Учешће на вебинару је бесплатно уз услов да компанија попуни упитник доступан на линку.

Агенда вебинара:

1. Увод у циркуларну економију и њене принципе.

2. Примјена циркуларних рјешења у пољопривредно-прехрамбеном сектору – искуства, изазови и прилике.

3. Примјена циркуларних рјешења у сектору намјештаја – искуства, изазови и прилике.

4. Примјена циркуларних рјешења у сектору обраде метала – искуства, изазови и прилике.

5. Дискусија: како даље развијати циркуларне рјешења у овим секторима.

 

Додатне информације о вебинару и сва питања у вези са истим, заинтересови могу послати на е-mail адресу asovsic@ceteor.ba.

 

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545