Јавни позив за пријаву малих локалних пројеката за 2024. годину

Амбасада Републике Чешке у Босни и Херцеговини  објављује годишњи позив за подношење захтјева за мале локалне пројекте 2024. године. Термин за пријаву пројектних приједлога је 2. октобар 2023. године. до 12.00 сати.

Услови за подношење захтјева за мале локалне пројекте за 2024. годину су сљедећи:

Подносилац захтјева мора бити регистрована правна особа у Босни и Херцеговини, чија основна дјелатност није добит (нпр. невладине организације, удружење грађана, академске установе које раде на локалним пројектима; организације и агенције, које своје активности усмјеравају на локални развој). Подноситељи захтјева не могу бити државни органи, политичке странке или покрети.

Подносилац захтјева може предати само један пројектни приједлог.

Тема пројекта мора бити у складу са приоритетним програмом иностране развојне сарадње Реп. Чешке у БиХ (тј. сектор економског раста са нагласком на енергије из обновљивих извора, сектор одрживог кориштења природних извора и сектор јавне управе).

 

| ,
 
 
Назив пројекта:Јавни позив за пријаву малих локалних пројеката за 2024. годину
Донатор:Амбасада Републике Чешке
Прихватљиви апликанти:Јавне установе и предузећа, Јединице локалне самоуправе
Подручје дјелатности:Привреда
Врста подршке:Финансијска средства
Намјена подршке:
Суфинансирање:Финансијско учешће реализатора (апликанти) у пројекту је минимално 30% од укупне вриједности пројекта
Партнерство:
Минимални износ гранта:16.100 КМ (са ПДВ-ом)
Максимални износ гранта:40.300 КМ (са ПДВ-ом)
Почетак пријаве:31.08.2023.
Крајњи рок за пријаву:02.10.2023.
Период имплементације:Од 1. марта до 31. октобра 2024. године.
Статус позива:Завршен
Линк јавног позива:Кликните за више информација
Напомена:

Захтјеви морају бити достављен у папирној и електронској форми и мора имати: Идентификацијиски формулар испуњен на енглеском или чешком језику, попуњен на компјутеру, овјерен и потписан од стране овлаштене особе.

Уколико није јавна институција, мора се уз идентификацијски формулар доставити копија потврде о правној регистрацији подоситеља захтјева (правне особе) и документ који потврђују да је особа, која је потписала формулар овлаштена заступати, представљати и потписати уговоре у име подноситеља захтјева (правне особе).


 

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545