Подршка унапређењу заштите и сигурности на раду у сектору пољопривреде

У оквиру пројекта EU4BusinessRecovery који финансира Европска унија и Савезна Република Њемачка, у понедјељак 21.новембра, објављен је Јавни позив за учешће у програму техничке подршке и додјеле бесповратних средстава у оквиру мјере подршке инвестицијама у свтху унапређења заштите и сигурности на раду у сектору пољопривреде у БиХ.

Кроз овај јавни позив, вриједан 600 хиљада КМ; Европска унија омогућит ће учешће пословних субјеката у програму едукације, техничке и финансијске подршке везано за заштиту и сигурност на раду. Након учешћа у едукацији и техничкој подршци пројекта, предузећа ће бити квалификована за финансијску подршку инвестицијама од 10.000 до 30.000 КМ, која ће бити усмјерена на имплементацију препоручених мјера за унапређење заштите и сигурности на раду (укључујући COVID-19 мјере).

| , ,
 
 
Назив пројекта:Јавни позив за учешће у прогарму техничке подршке и додјеле бесповратних средставау оквиру мјере подршке инвестицијамау сврху унапређења заштите и сигурности на раду
Донатор:Европска унија и Савезна Република Њемачка
Прихватљиви апликанти:Предузетници, Предузећа, Пољопривредна газдинства
Подручје дјелатности:Пољопривреда
Врста подршке:Финансијска средства, Техничка подршка
Намјена подршке:Унапријеђења заштите и сигурности на раду код пословних субјеката у сектору пољопривреде
Суфинансирање:15% укупног износа прихватљивих трошкова
Партнерство:
Минимални износ гранта:10.000 КМ
Максимални износ гранта:30.000 КМ
Почетак пријаве:28.11.2022.
Крајњи рок за пријаву:23.12.2022.
Период имплементације:3 мјесеца
Статус позива:Активан
Линк јавног позива:Кликните за више информација
Напомена:

Овим јавним позивом се исказује интерес за едукацију, техничку и финансијску подршку везано за заштиту и сигурност на раду. Након обављене едукације и техничке подршке предузеће ће бити квалификовано за финансијску подршку, која ће бити усмјерена на имплементацију препоручених мјера за унапређење заштите и сигурности на раду.


 

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545