Шта је укупна вриједност пројекта?

Вриједност пројекта представља новчани израз активности потребних за његову реализацију. Обухвата тражена бесповратна средства, износ суфинансирања апликанта те средства обезбјеђена из осталих извора (партнери на пројекту, крајњи корисници пројектних резултата и сл.).

Имајући у виду да донатори, углавном, захтијевају и властито суфинансирање пројектних активности (одређени проценат) утврђивање укупне прихватљиве вриједности пројекта важно је за правилан обрачун износа властитог суфинансирања апликанта у финансирању пројектних активности. Такође, од укупне прихватљиве вриједности пројекта зависи и износ бесповратних средстава који се може добити по јавном позиву с тим да је сваким од њих одређен минималан и максималан износ средстава за који се може аплицирати по појединачном пројектном приједлогу.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545