Ažuriran Javni poziv za mjeru podrške investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju

EU4AGRI obavještava sve zainteresovane da je 11. januara 2023. godine ažuriran Javni poziv za mjeru podrške investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju.

Korekcije se odnose na sljedeće:

  • Urađena je tehnička korekcija u dokumentima 1b i 1d koji su sastavni dio prijavnog paketa a odnosi se na omogućavanje unosa negativnih brojeva u tabele koje se odnose na efekte investicije.

U Smjernicama za podnosioce prijave napravljene su sljedeće korekcije:

  • U tački 2.8.3. Sadržaj ponude detaljno je pojašnjeno ko može biti dobavljač proizvoda/usluga, tako da u izmjenjenim smjernicama sada stoji:

Dobavljač mora biti pravno lice čija je preovlađujuća djelatnost proizvodnja, zastupništvo ili distribucija predmeta ponude, izuzev u slučaju pružanja konsultantskih usluga gdje dobavljač/pružalac usluge može biti i fizičko lice. U ovom slučaju dobavljač dostavlja ponudu sa elementima koji su primjenjljivi i svoj  CV (curriculum vitae) iz koga je vidljivo relevantno iskustvo.

Tačka 3.4. – Dodatne informacije

Izmjenjen je link putem koga se mogu postavljati pitanja, tako da je kanal za postavljanje pitanja putem online platforme putem koje se i podnosi prijava, odnosno putem linka https://javnipoziv.undp.ba/FormAnswer/IndexForm/54 

Dodatna pitanja u vezi ovog poziva mogu se postaviti u vremenskom periodu od 24.11.2022. do 23.01.2023. godine.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545