Poziv za učešće na radionici „Instrumenti podrške u procesu digitalne transformacije“

Digitalni inovacioni hub IDEMO poziva kompanije iz drvopreađivačkog i metaloprerađivačkog sektora na radionicu „Instrumenti podrške u procesu digitalne transformacije“ koja će se održati 06. juna sa početkom u 11 časova u Privrednoj komori RS, Banja Luka (ul. Branka Ćopića 6).

Cilj radionice je upoznati kompanije sa postojećim finansijskim instrumentima podrške u procesu digitalne transformacije.

Na radionici će biti predstavljeni sljedeći instrumenti:

  • Program „Go Digital in BIH“, Erna Kurtović, Evropska banka za obnovu i raѕvoj (EBRD)
  • Challenge to Change, Pavle Miovičić, Agencija za razvoj preduzeća-EDA
  • Program podrške Ministarstvo privrede i preduzetništva, Rajko Lajić, Ministarstvo privrede i preduzetništva
  • Inovaciona vaučer šema, Vedran Šimunović, INTERA TP

Radionica je besplatna za sve učesnike.

Zbog ograničenog broja mjesta, registracija je obavezna putem LINKA, a registracije su otvorene do 1. juna.

Radionica se organizuje u okviru projekta EU4DigitalSME koji zajednički finansiraju Evropska unija i Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke (BMZ), usmjeren je na uspostavljanje i podršku razvoju digitalnih inovacionih hub-ova u Bosni i Hercegovini. Projekat implementira Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ).

IDEMO je jedan od podržanih digitalnih inovacionih hubova, a kojeg čine Inovacioni centar Banja Luka, Razvojna agencija Republike Srpske, Privredna komora Republike Srpske, Elektrotehnički fakultet Banja Luka, Agencija za razvoj preduzeća EDA.

Cilj digitalnog inovacionog huba IDEMO je da malim i srednjim preduzećima pruži stručnu podršku u procesu digitalne transformacije.

Za dodatane informacije možete se obratiti putem e-mail adrese: dihidemo@icbl.ba

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545