Учешће у привредној мисији Република Српска – Италија

Развојна  агенција Републике Српске расписује Јавни позив за учешће у привредној мисији „Република Српска – Италија“, која има за циљ пословно повезивање, размјену знања, искустава и технологије.

Пословни субјекти из Републике Српске имаће прилику да кроз билaтералне састанке са компанијама из Италије успоставе прекограничне контакте и пословну сарадњу.

Привредна мисија ће се одржати у Анкони (Италија), 15. и 16. септембра 2022. године. Билатерални састанци у оквиру привредне мисије предвиђени су за 16. септембар у периоду од 09 до 15 часова.

Могућност за пријаву имају сви пословни субјекти регистровани на подручју Републике Српске који послују у сектору текстила, дрвопрераде или прехране.

УЧЕШЋЕ У ПРИВРЕДНОЈ МИСИЈИ ОБУХВАТА:

  • Одлазак у Италију (Анкона)
  • Састанци са представницима Европске мреже предузетништва Италије
  • Учешће у унапријед дефинисаним билатералним састанцима са компанијама из Италије

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА

  • Попуњена, потписана и овјерена пријава на енглеском језику (Агенција задржава право да, уколико је потребно, затражи додатну документацију од Подносиоца пријаве).

Пријавни образац заинтересовани пословни субјекти могу преузети приступом на линк.

Попуњену, потписану и овјерену пријаву са назнаком пријава за привредну мисију Република Српска – Италија потребно је доставити најкасније до 30.06.2022. године, путем електронске поште, скенирану у Portable Document Format-PDF формату, на e-mail адресу: een@rars-msp.org.

За детаљније информације можете се обратити Раззвојној агенцији Републике Српске на е-mail  адресу een@rars-msp.org или на број телефона: 051/222-120.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545