Učešće u privrednoj misiji Republika Srpska – Italija

Razvojna  agencija Republike Srpske raspisuje Javni poziv za učešće u privrednoj misiji „Republika Srpska – Italija“, koja ima za cilj poslovno povezivanje, razmjenu znanja, iskustava i tehnologije.

Poslovni subjekti iz Republike Srpske imaće priliku da kroz bilateralne sastanke sa kompanijama iz Italije uspostave prekogranične kontakte i poslovnu saradnju.

Privredna misija će se održati u Ankoni (Italija), 15. i 16. septembra 2022. godine. Bilateralni sastanci u okviru privredne misije predviđeni su za 16. septembar u periodu od 09 do 15 časova.

Mogućnost za prijavu imaju svi poslovni subjekti registrovani na području Republike Srpske koji posluju u sektoru tekstila, drvoprerade ili prehrane.

UČEŠĆE U PRIVREDNOJ MISIJI OBUHVATA:

  • Odlazak u Italiju (Ankona)
  • Sastanci sa predstavnicima Evropske mreže preduzetništva Italije
  • Učešće u unaprijed definisanim bilateralnim sastancima sa kompanijama iz Italije

POTREBNA DOKUMENTACIJA

  • Popunjena, potpisana i ovjerena prijava na engleskom jeziku (Agencija zadržava pravo da, ukoliko je potrebno, zatraži dodatnu dokumentaciju od Podnosioca prijave).

Prijavni obrazac zainteresovani poslovni subjekti mogu preuzeti pristupom na link.

Popunjenu, potpisanu i ovjerenu prijavu sa naznakom prijava za privrednu misiju Republika Srpska – Italija potrebno je dostaviti najkasnije do 30.06.2022. godine, putem elektronske pošte, skeniranu u Portable Document Format-PDF formatu, na e-mail adresu: een@rars-msp.org.

Za detaljnije informacije možete se obratiti Razzvojnoj agenciji Republike Srpske na e-mail  adresu een@rars-msp.org ili na broj telefona: 051/222-120.

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545