Obuka za energetske menadžere javnih institucija, ustanova i preduzeća u nadležnosti jedinica lokalnih samouprava

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske realizuje projekat „Povećanje ulaganja u javne objekte sa niskom emisijom ugljenika u Bosni i Hercegovini“ koji se finansira iz grant sredstava Zelenog klimatskog fonda- Green Climate Fund (GCF), posredstvom Razvojnog programa Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP).

U okviru ovog projekta, Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske i Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske organizuju obuku za energetske menadžere javnih institucija, ustanova i preduzeća u nadležnosti jedinica lokalnih samouprava.

U svrhu provođenja navedenog projekta neophodno je da sve jedinice lokalnih samouprava Republike Srpske izvrše formiranje liste javnih instiucija, ustanova i preduzeća na svojoj teritoriji, a čiji će predstavnici pohađati obuku za energetski menadžment ispred imenovanih institucija.

Listu za popunjavanje potrebnih podataka možete preuzeti pristupom na link http://ekofondrs.org/

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545