Пронађите бесповратна средства
за свој бизнис

Претражите отворене јавне позиве за додјелу грантова, субвенција и других врста подршке намијењених предузетницима, предузећима и осталим привредним субјектима.

Грантови за привреду

Будите увијек у току

Овај сервис омогућава вам редовно праћење свих отворених позива за бесповратна средства, која су доступна за дјелатност којом се бавите.

Једноставно

Све битне информације о условима објављених јавних позива доступне су вам у неколико кликова.

Релевантно

Означите области које су вам битне и пратите само јавне позиве који су релевантни за ваш посао.

Правовремено

Добијате обавјештење, истог момента када нови јавни позив буде објављен на нашем сајту.


Напомена: Све информације доступне путем овог сервиса искључиво се односе на бесповратну и техничку подршку коју обезбјеђују домаће институције и међународне организације. ИРБРС не пласира грантове из сопствених средстава.

База знања

Немате искуства са писањем пројеката и аплицирањем за грантове? У нашој Бази знања можете пронаћи појашњења најбитинијих појмова који се користе у јавним позивима домаћих и међународних донатора.

Успјешне приче

Прочитајте интересантне приче о успјешно реализованим пројектним идејама, које су подржане бесповратним средствима донатора.

Пријавите се за обавјештења о новим грантовима

Да ли желите да добијате редовна обавјештења о новим јавним позивима за грантове, субвенције и друге врсте подршке, који се односе на дјелатност којом се бавите?

Scroll to top

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/irbrs.org/grantovi/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545